Photoshop Elements: Thumbnails not being generated

  • 1
  • Problem
  • Updated 8 years ago
  • (Edited)
Merged

This conversation has been merged. Please reference the main conversation: Photoshop Elements: Generic thumbnail in Organizer

Photoshop Elements 9.0, thumbnails are not being generated. Even if left on overnight thumbnails are missing.

I see an hourglass on most of my thumbnails. Older thumbnails are there, some are generated quickly when opened up, the others just seem to never be generated.
Photo of Barry Shapiro

Barry Shapiro

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 8 years ago

  • 1
Photo of Brett N

Brett N, Official Rep

  • 2260 Posts
  • 123 Reply Likes
Between the files that do and do not have thumbnails, are they all the same type? Or do you fine that files of a certain type only are missing thumbnails? Are they image or video files? If video, what format?
Photo of Barry Shapiro

Barry Shapiro

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
Yes, they are all the same type of files, JPG. They are image files, no video files.
Photo of pat king

pat king

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
I"m having the same problem. Too bad there is nobody we can call for help
Photo of Brett N

Brett N, Official Rep

  • 2260 Posts
  • 123 Reply Likes
Sorry, for the slow response Barry...

Is it only JPEG images that do not produce thumbnails? Do other types (PSD, TIFF, etc) produce thumbnails? Do no JPEG images produce thumbnails? Where did these JPEGs come from? A camera? If so, which model? Are they downloaded? If so, from where? Would it be possible to attach one to a post here?
Photo of Steve Luca

Steve Luca

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
I am having the same problem. I found that if I make the size of the thumbnails larger, they appear. Any smaller than two thumbnails across the window and they just show a broken link icon