Elements 10: crash in AXEDOMCore.dll

  • 2
  • Problem
  • Updated 5 years ago
  • (Edited)
I purchased Photoshop Elements 10 a couple months ago and I've had nothing but trouble. It works once or twice then when I open it to use it I get this message:
*This application has requested the runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the applications support team for more information.* Then I have to click OK and it says *Adobe Photoshop Elements has stopped working....etc etc* and this message:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: PhotoshopElementsEditor.exe
Application Version: 10.0.0.0
Application Timestamp: 4e5e8736
Fault Module Name: AXEDOMCore.dll
Fault Module Version: 3.3.402.1
Fault Module Timestamp: 45f081f6
Exception Code: 40000015
Exception Offset: 0005d9b1
OS Version: 6.0.6002.2.2.0.768.3
Locale ID: 1033
Additional Information 1: 44af
Additional Information 2: ba4afc69bd7139bb86615f60cbb494f3
Additional Information 3: 320c
Additional Information 4: 01e7dd26650cde96b39acfb189c5a0b9

I contacted your on line support and all they did was have me rename a 'new' file to 'old'. I did that (more than once) it works once maybe twice and then this happens again. Is there a fix for this? If I have to rename that file every single time I want to use it, then whats the sense? I am so disappointed and disgusted with Adobe right now. No one seems to know what else to do. I should be able to return this for a full refund if I cannot use it. ????????
Photo of Mary Beth Lachapelle

Mary Beth Lachapelle

  • 7 Posts
  • 0 Reply Likes
  • frustrated beyond all imagination

Posted 6 years ago

  • 2
Photo of Mary NIce

Mary NIce

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
I am having the same problem! I can use all of the program but when I try to use a brush with a preset I get that same exact message! HELP!!!!!!!
Photo of jeanie baker

jeanie baker

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
I have the same issue when attempting to even Open anything in Adobe elements. It started about a week ago.. I really do not want to uninstall and re-install it at this point.. i have had to do to that once already and ended up having to re-link close to 500 pictures in three different photobooks..