Elements 12 will not connect to net for sign in, (can't tell time!!!)

  • 1
  • Problem
  • Updated 4 years ago
  • (Edited)
PSE will not go past sign in screen, says system clock is wrong, no internet connection. I am on the same system writing this and clock is perfect. Why does PSE require net login to use when I have a paid in full s/n and need to use in field, off net?!?!
Photo of Robert Berry

Robert Berry

  • 4 Posts
  • 0 Reply Likes
  • peeved!!

Posted 4 years ago

  • 1
Photo of Chris Cox

Chris Cox

  • 20280 Posts
  • 812 Reply Likes
What version of Elements are you using?
What OS version?
Photo of Robert Berry

Robert Berry

  • 4 Posts
  • 0 Reply Likes
12.0 // W7. Pro
Photo of Robert Berry

Robert Berry

  • 4 Posts
  • 0 Reply Likes
I have had the issue resolved by Adobe. I spent some time on a net connect remote with the tech support rep and gave him control of my system. after a time, he determined that the issues are proxy related and fixed them.

I encourage anyone with issues to contact support through the chat option.
Photo of Robert Berry

Robert Berry

  • 4 Posts
  • 0 Reply Likes
Please be as detailed as possible when chatting and be patient. the remote links are very different from a regular net link and they may ask you to do a few things. Also, please do not leave your computer while chatting. They need undivided attention to make this all work.

Adobe Rocks!!
Acrobat Pro, PSE, user since 2008.
Also imports/exports seamlessly w/various cad-cams and other software in the tech fields!