Lightroom Classic: Problemas con ultimas versiones para disparar con dispositivos conectados al equipo

  • 1
  • Problem
  • Updated 10 months ago
  • (Edited)
En las últimas versiones tengo problemas para conectar mi cámara Nikon 5500 y poder disparar desde Lightroom Classic. He tenido que instalar la versión V6 2015 para poder volver a usar esta característica. Por favor, me pueden ayudar?
Photo of Diego Suarez Vicent

Diego Suarez Vicent

  • 4 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 10 months ago

  • 1
Photo of Victoria Bampton - Lightroom Queen

Victoria Bampton - Lightroom Queen, Champion

  • 5655 Posts
  • 2260 Reply Likes
Tether support for the Nikon D5500 was added in Lightroom 6.4. What is the problem you're having?
Photo of Diego Suarez Vicent

Diego Suarez Vicent

  • 4 Posts
  • 0 Reply Likes
I have problems in last versions. I can connect the camera but the info ISO, SPEED, and shouter dondt work.
Photo of Diego Suarez Vicent

Diego Suarez Vicent

  • 4 Posts
  • 0 Reply Likes
Hello! I connect my Nikon 5500 and min the connection screen with photo adjustments is my camera but no info of shutter speed, iso etc... and shutter bottom doesn’t work. If I use the camera shooter the phono doesn’t appear in lightproof library.
I downgrade to v6 2015 and know it work perfect but I have a very old light room version.
Thanks
Photo of Victoria Bampton - Lightroom Queen

Victoria Bampton - Lightroom Queen, Champion

  • 5655 Posts
  • 2260 Reply Likes
On the problem version, could you please go to Help menu > System Info and paste the contents.
Photo of Diego Suarez Vicent

Diego Suarez Vicent

  • 4 Posts
  • 0 Reply Likes
I’ll do next Monday. I’m out of the office, sorry
Photo of Sunil Bhaskaran

Sunil Bhaskaran, Official Rep

  • 486 Posts
  • 178 Reply Likes
Thanks.
Latest version (8.4) should support D5500.

Thanks,
Sunil