Lightroom: Problem with keywords from LR3 in LR4

  • 1
  • Problem
  • Updated 7 years ago
  • (Edited)
The keywords that was added to a photos in LR3 are in LR4 still there. But it is not possible to search it within/via Metadata or by click on arrow on right side of keyword in keyword list. For more see this screenshots: http://www.photoshop.com/users/Pa4k/a...
Plese what can I do? I do not want to redo all keywords over again.
Photo of Pa4k

Pa4k

  • 18 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 7 years ago

  • 1
Photo of Dorin Nicolaescu-Musteață

Dorin Nicolaescu-Musteață, Champion

  • 703 Posts
  • 38 Reply Likes
From your screenshots, I see that it doesn't work library filter (screenshot1), but does work with text search (screenshot2). Is that true?

Restarting Lightroom sometimes helps in such situations.

A similar bug and a workaround has been discussed here: http://feedback.photoshop.com/photosh...

Please try this to see if that's the same bug.
Photo of Pa4k

Pa4k

  • 18 Posts
  • 0 Reply Likes
text search work, but I wish to display photos simply to click on arrow beside of the keyword in keyword list.

I try restart LR many times but it does not solve this problem, today I try instal 4.1RC
Photo of Pa4k

Pa4k

  • 18 Posts
  • 0 Reply Likes
It work properly with keywords that was added to photos in LR4, problem is with old keywords which was added to photos in LR3
Photo of Pa4k

Pa4k

  • 18 Posts
  • 0 Reply Likes
Instal LR 4.1 RC does not solved my problem.
Only what can I do is rekeywording all photos :(((
And hope that will help.
Photo of Pa4k

Pa4k

  • 18 Posts
  • 0 Reply Likes
I managed to solve this problem:
When installing LR4 I used an old catalog from LR3 and I let him convert. And that was the problem. Conversion was carried out incorrectly. I fix it so I deleted my catalog and I have to import all the photos from HDD again. But I lost a virtual copy.