pink preview in 64 bit photoshop & lightroom

  • 2
  • Problem
  • Updated 3 years ago
problem with new Lightroom 6.3 and photoshop CC 2015
problem appeared only with RAW from Canon 5D mark III
[URL=http://radikal.ru/fp/14d880effac64504...]
[URL=http://radikal.ru/fp/4627a95dfda942e2...]
files opens correctly in photoshop, but develop mode in lightroom and preview in photoshop 64 bit shows pink color.
WIN 7 64
display 4 K DELL UP3216Q connected without videocard to MB ASUS z170 i7 6700k.

how to solve this?
Photo of Alex Kheidorov

Alex Kheidorov

  • 7 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 3 years ago

  • 2
Photo of Alex Kheidorov

Alex Kheidorov

  • 7 Posts
  • 0 Reply Likes
photoshop 32 bit works correctly
Photo of Alex Kheidorov

Alex Kheidorov

  • 7 Posts
  • 0 Reply Likes

Photo of Chris Cox

Chris Cox

  • 20280 Posts
  • 818 Reply Likes
Update your video card driver from the GPU maker's website, or disable GPU rendering in Lightroom, Photoshop, and ACR until you can update the driver to pick up all the bug fixes.
Photo of Alex Kheidorov

Alex Kheidorov

  • 7 Posts
  • 0 Reply Likes
has been already updated. I use PC without video card. i7 6700K with intel HD530
Photo of Chris Cox

Chris Cox

  • 20280 Posts
  • 818 Reply Likes
That looks a lot like some old video card driver bugs that were fixed ages ago.
And did you remember to update the drivers from the GPU maker's website (Intel, Nvidia, or AMD/ATI)? Updating from Microsoft or a system builder will get you drivers that are several years out of date.
Photo of Alex Kheidorov

Alex Kheidorov

  • 7 Posts
  • 0 Reply Likes
I use integrated in CPU i7 6700K video Intel HD 530. all drivers up-to date. the platform is very fresh
Photo of Alex Kheidorov

Alex Kheidorov

  • 7 Posts
  • 0 Reply Likes
thank you
the problem was in ACR