Photoshop Yosemite (MacOS 10.10) Beta Cloning Problem

  • 2
  • Problem
  • Updated 4 years ago
  • (Edited)
Just upgraded to the Beta version of OSX Yosemite and the clone preview function is not working. It also doe not give me a progress bar either and just sits there looking stupid. Going to have to downgrade back to Mavericks as I do a ridiculous amount of cloning with PS.

Please! Any help?!

Video Example here -> http://youtu.be/GwTqHQahsAc
Photo of christopher ogrady

christopher ogrady

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
  • sad

Posted 4 years ago

  • 2
Photo of Chris Cox

Chris Cox

  • 20280 Posts
  • 812 Reply Likes
Please report this to Apple so they can fix it before releasing MacOS 10.10.
Photo of christopher ogrady

christopher ogrady

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
I just did...
Photo of LORI WEATHERINGTON

LORI WEATHERINGTON

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
Apple says it Photoshop problem they knew about update for a while
Photo of Chris Cox

Chris Cox

  • 20280 Posts
  • 812 Reply Likes
Not a known problem that I know of. And so far most of what we're seeing go wrong in MacOS 10.10 are pretty obvious bugs in the OS.
Photo of Jeffrey Tranberry

Jeffrey Tranberry, Sr. Product Manager, Digital Imaging

  • 14049 Posts
  • 1735 Reply Likes
Are you using a Wacom tablet?
Photo of Christopher O'Grady

Christopher O'Grady

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
I wasn't using a Wacom tablet and this happened to me with the Yosemite BETA!

If this is happening on the full release then shame on both Apple and Adobe for not addressing it.

I formally reported the bug.

Downgrading from Yosemite to Mavericks was a NIGHTMARE! I still haven't upgraded the full version of Yosemite and it looks like I won't be any time soon.