Photoshop.com: Slideshow Showing Different Sequence Than Album

  • 2
  • Problem
  • Updated 6 years ago
  • (Edited)
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Removing Photoshop.com service category

I created an album of wedding photos to share through Photoshop.com and ordered the 800+ photos the way I wanted them to be viewed (getting ready for the wedding first, the ceremony next, formal photos next, reception, etc.). When viewed in the album itself, the photos are in order, but when I click on "slideshow," the first few dozen photos display in the correct order, but then the sequence begins to skip around. The slideshow will display a dozen or so sequenced formal photos, for example, in the middle of the wedding ceremony photos. The incorrect order is also not consistent. The first few photos always display correctly, but the order is eventually off but in slightly different places in the sequence and with different photos. Any ideas for resolving this issue? It seems so odd, especially since the album sequence is correct and the album seems perfectly synced to the changes I make on the back end of Photoshop.com.
Photo of mitchomama

mitchomama

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes

Posted 7 years ago

  • 2
Photo of shikha kaushik

shikha kaushik, Employee

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
Official Response
Hi,

I tried reproducing the issue using the following combinations:
an album with 103 jpegs + having custom order/ sort by oldest + pan and zoom template
an album with 103 jpegs + having custom order/ sort by newest+ midnight template
an album with 40 images which are a mix of jpegs and RAW + having custom order + midnight template
However could not reproduce the issue.

Can you please provide me a little more information as to the format of images used, template applied at the album, upload was via RIA /AIR uploader or did you use PSE sync functionality.

This would really help in investigating the issue and reproducing the issue at my end.

If its fine with you then you can please share the album with me as a Group Album or share the details of your account so that i can look into your album itself and look into the issue. My email id is: shikaush@adobe.com

Thanks,
Shikha