Photoshop CC 2015: Hand Tool doesn't working during pressing Space Bar

  • 1
  • Problem
  • Updated 2 years ago
Topic describing the problem at all!
Photo of Paweł Łuczak

Paweł Łuczak

  • 7 Posts
  • 1 Reply Like
  • frustrated

Posted 2 years ago

  • 1
Photo of David

David, Official Rep

  • 2701 Posts
  • 361 Reply Likes
Hi Pawel,

What OS are you running on?  What language OS and application?  What kind of keyboard do you have set?  What kind of physical keyboard are you using?  Are you using a tablet or (any) unusual mouse?  Any side-car applications that intercept keyboard input, particularly screen-capture and DJing apps?

I'm asking all this cuz I just double-checked and I'm not seeing any problem on Win or Mac using English, German, and Dutch, nor have I read any similar reports, so I'm guessing the problem you are experiencing is a function of your setup.  I'd like to get this solved for you, but I cannot reproduce the issue with the information you've provided.  These questions should help really narrow down the problem.

Thanks,
David
Photo of Paweł Łuczak

Paweł Łuczak

  • 7 Posts
  • 1 Reply Like
This reply was created from a merged topic originally titled Moving selection / shape with SPACE when you drawing it..

Hello folks!
As usual I wanted to move selection when I drawing it with Space Bar. And what? It doesn't work! This is another time when Adobe bug usefull feature after update or what?
Photo of Jeffrey Tranberry

Jeffrey Tranberry, Sr. Product Manager, Digital Imaging

  • 13977 Posts
  • 1670 Reply Likes
Spacebar should work to position the selection/item during creation when the mouse is still down. Sounds like it's related to the spacebar not working in general for you in this topic: http://feedback.photoshop.com/photosh...

Are you on Mac? http://helpx.adobe.com/photoshop/kb/k...
Photo of Paweł Łuczak

Paweł Łuczak

  • 7 Posts
  • 1 Reply Like
OS: El Capitan (PL)
Photoshop lang: EN
Keyboard: Apple Keyboard with Numeric Keypad - English (USA)
No tablet or unusual mouse
No side-car apps

I think I found the problem. It's apeears when I open Illustrator during PS launched but no every time :(