Lightroom: Print module not displaying preview (Win)

  • 1
  • Question
  • Updated 7 months ago
  • Answered
  • (Edited)
Hi, I have problem with my Print module in Lightroom. I can not display any previews in Print module and LR shows me only gray field and LR also does not alow me to export or print pictures from Print module. Otherwise LR works without any problems. I am working with Win10 and LR 6.12. All the drivers on my computer are up to date and I also have the latest version of LR. I had the same problem with LR 4 on the same computer as well. Thank you for any advice. J. Korabek

Photo of Jan Korábek

Jan Korábek

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 1 year ago

  • 1
Photo of Robert Cullen

Robert Cullen

  • 160 Posts
  • 44 Reply Likes
All your photos are 'missing' - Note the exclamation mark on every film-strip thumbnail.
You will need to re-connect the catalog database with the location of the original files.
http://www.adobepress.com/articles/article.asp?p=2422808
https://helpx.adobe.com/lightroom/help/locate-missing-photos.html
(Edited)
Photo of Jan Korábek

Jan Korábek

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
Thank you for answer. Of course, I know about that, it was only example because it should works with only thumbnails as well. I have most of original files on external HDD... because of quite small SSD disk. But the same problem is also when location of original files is correct.
(Edited)
Photo of Slavi Barnev

Slavi Barnev

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
Hi,
I have the same problem, I can actually print the photo, but I am not able to SEE it in print module, which is awkward.
Win10/Printer drivers OK/ New Pixma ip7200/ no problem when printing from other apps. But I want from LR and there is nothing in the web regarding this problem.
Please help.
(Edited)