Make collection public Not Working

  • 1
  • Problem
  • Updated 4 months ago
Howdy

Here's the full skinny...

Model Name: iMac
Model Identifier: iMac15,1
Processor Name: Quad-Core Intel Core i5

OSX Catalina 10.15.3

Lightroom Classic V9.2

 

For sometime the sync start panel would state its trying to sync files

 

Recently Lightroom V 9.1 Would not Create a public link (this never happened before)

I'd just get a spinning wheel, and when I choose to look at any other Collection with the menu "View on Web" sometimes It would display the wrong collection.

 

 


I ran the diagnostic report and  rebuilt the sync data...

???

no improvement, and the problem persists 

here is a link to  the https://uofgts.com/dl/LrSyncDiagnostic.zip diagnostic report

 

Thanks

Garry

 

Photo of Garry Stasiuk

Garry Stasiuk

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 4 months ago

  • 1
Photo of Jerry Syder

Jerry Syder

  • 497 Posts
  • 226 Reply Likes
That's true, in LR Classic V9.1 the 'Make Public' button didn't work but just tested in 9.2 and it works as expected. The 'View on Web' option also works and directs me to the correct collection on Win 10. 
Photo of Garry Stasiuk

Garry Stasiuk

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
Make PUBLIC DOESN'T WORK IN LR C 9.2 FOR ME EITHER...
Photo of Suhas

Suhas, Employee

  • 20 Posts
  • 6 Reply Likes
Hi Garry,

If you create a collection and immediately make that collection public, then it takes time and spinner will be visible for longer time. Please wait for the collection to sync first (let all the images in that collection sync) then click on make collection public. Please wait for few seconds for the link to get generated.

Thanks