LR 4 Beta - Maps Module: Wrong number of images in "Saved Locations"

  • 1
  • Problem
  • Updated 7 years ago
In LR 4 Beta - Maps Module: The "saved locations" show wrong numbers. Despite of having chosen "All images", the numbers show mostely a "Zero" or a very low number of pictures on locations which have a higher number of pictures.
Photo of Klaus Mohr

Klaus Mohr

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 7 years ago

  • 1
Photo of Lee Jay

Lee Jay

  • 990 Posts
  • 134 Reply Likes
What radius did you choose for the saved locations?
Photo of Klaus Mohr

Klaus Mohr

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
Between 200 m and 2 km, not overlapping.
What I found out right now: Adding an image to a saved location refreshes the numbers.
Example: Saved Location XY shows the number 2. This location shows 368 on the map. Now I add an image and instantly the Saved Location XY shows 369. This works also with images which already have the GPS tag.
When closing and reopening LR the Saved Location number is on 2 again.
Photo of Lee Jay

Lee Jay

  • 990 Posts
  • 134 Reply Likes
Sound's like a bug, but I can't replicate it. It would be interesting if you could find steps, including how you assigned the images in the first place, that would replicate the problem.
Photo of Klaus Mohr

Klaus Mohr

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
Trying to reproduce the the steps made, I'm not able to replicate the situation. Will say: Suddenly it works and all numbers are displayed correctly, even after changing modules and reopening LR ;-))
OK I will focus it and come back to you at the moment it happens again. Thanks so far, Klaus