Lightroom CC2015.2 - WACOM Intuos3 problem with angle tool

  • 1
  • Problem
  • Updated 3 years ago
  • (Edited)
Lr CC 2015.2 using Mac OS 10.11 on a MacPro

Develop Module - Crop Tool/ Angle tool is not responsive and the endpoint wanders when using a WACOM intuos3 Tablet with the WACOM mouse. Tool works with WACOM stylus or with a standard Mac wired mouse.

Newest WACOM driver is installed.
Photo of Chuck Behrman

Chuck Behrman

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 3 years ago

  • 1
Photo of Victoria Bampton - Lightroom Queen

Victoria Bampton - Lightroom Queen, Champion

  • 3828 Posts
  • 1266 Reply Likes
I can't reproduce that on 10.11 with an Intuos3 on a retina iMac. Any more details you might be able to share that might help me reproduce it?
Photo of Chuck Behrman

Chuck Behrman

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
Thanks for replying, Victoria.

I've tried 2 different WACOM Intuos3 tablets with 2 WACOM mouses on both my MacPro and my MacBook Pro with identical results.

This behavior did not occur on the CC2015 version prior to the recent updates (both 2015.2 and 2015.2.1 caused the problem).

The issue does not occur when using an Intuous2 tablet & mouse.
Photo of Victoria Bampton - Lightroom Queen

Victoria Bampton - Lightroom Queen, Champion

  • 3818 Posts
  • 1263 Reply Likes
I believe you! I'll carry on testing.
Photo of Victoria Bampton - Lightroom Queen

Victoria Bampton - Lightroom Queen, Champion

  • 3818 Posts
  • 1263 Reply Likes
Scratch that, I missed that it was specific to the mouse. (I shouldn't be answering questions at 1am!!) I'll see if I can dig one up.
Photo of Chuck Behrman

Chuck Behrman

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
not a problem - I appreciate anything you can come up with