Lightroom CC 2015.10.1: Develop module: Target Adjustment Tools not working

  • 52
  • Problem
  • Updated 10 months ago
  • Solved
  • (Edited)
Bonjour à tous, suite à la mise à jour de LR CC 2017.10.1 je m’aperçois d'un petit soucis qui pourrait s'avérer fort gênant :
- Développement, mode normal, Courbe de tonalité, activation de cette option, on active la correction "sur l'image" par déplacement du curseur, tout est OK.
- Développement, Epreuvage, création d'une copie virtuelle, Courbe de tonalité, activation de cette option, on active la correction "sur l'image" par déplacement du curseur, le curseur n'est plus fonctionnel ?
Remarquez, la barre sous l'image n'apparaît plus non plus quand on active cette fonction.
Si on passe à nouveau en mode "Normal" sans épreuvage ou vers une autre photo, le comportement normal de cette fonction ne revient pas :( Il faut relancer LR.

J'ai rechargé la version 2017.10, ce bug n'existe pas :(

Donc Adobe à ajouté un bug en plus des corrections......

macOS 10.12.5.

Hello everyone, following the update of LR CC 2017. 10. 1 I realize a little worry that could prove very troublesome:
- Development, normal mode, Tone curve, activating this option, the correction on the photo is activated by moving the cursor, this is OK.
- Development, SoftProofing mode, creation of a virtual copy, Tone curve, activation of this option, the correction on the photo is activated by moving the cursor, the cursor is no longer functional?
Notice, the bar below the image no longer appears when you activate this function.
If you switch back to 'Normal' mode without proofing or to another photo, the normal behavior of this function does not return :( LR must be restarted.

I reloaded version 2017. 10, this bug does not exist :(

So Adobe added a bug in addition to the fixes. . . . . .

MacOS 10. 12. 5.

Photo of Yves Crausaz

Yves Crausaz

  • 201 Posts
  • 25 Reply Likes
  • Frustated

Posted 1 year ago

  • 52
Photo of Rikk Flohr

Rikk Flohr, Official Rep

  • 3301 Posts
  • 566 Reply Likes
Official Response
Lightroom CC2015.12/6.12 was released today and should address this issue.  Please update your Lightroom to the latest version and let us know if you continue to see the issue. Thank you for your patience.

http://blogs.adobe.com/lightroomjournal/2017/07/lightroom-cc-2015-12-now-available.html