Lightroom: 500px plugin not working currently - any workaround?

  • 1
  • Problem
  • Updated 1 year ago
  • (Edited)
Lately in light of some changes in 500px I became PRO from current awesome. following this the export to 500px with plugin 1.10.0 became impossible. I believe this has to do with 500px API rather than LR, if somebody knows a workaround, kindly share it.
Photo of Boaz Yoffe

Boaz Yoffe

  • 15 Posts
  • 1 Reply Like

Posted 1 year ago

  • 1
Photo of Alan Kelly

Alan Kelly

  • 2 Posts
  • 1 Reply Like
HI,  I have the same issue and I reported it to 500px. They have acknowledged this as an issue and are working on it. In the meantime I just export photos from LR to a desktop folder ( they contain all the meta data that the 500px publish tool holds e.g Title, 3 keywords, license e.t.c.). Then I use the upload tool directly from the 500px website ( under photo management ) to get my new photos on board. A longer process but it works until they fix it.  
Photo of Jeffrey Tranberry

Jeffrey Tranberry, Sr. Product Manager, Digital Imaging

  • 14147 Posts
  • 1765 Reply Likes
Looks like there's a thread here on 500px. I suspect they'll post details when the problem is fixed on their site: https://support.500px.com/hc/en-us/articles/204728107-I-m-having-Lightroom-plugin-problems-
Photo of Boaz Yoffe

Boaz Yoffe

  • 15 Posts
  • 1 Reply Like
Thanks JT for your input, we all bicker about the same problem, which comes from 500px, yes, LR has multiple problems driving people crazy, but this is not the case here.
Photo of Jeff

Jeff

  • 38 Posts
  • 16 Reply Likes
My symptoms are a little different. Most existing photos that have been updated (at least LR thinks so) can be published, but new photos in the same collection can't be. I didn't get an error about missing keywords or titles, but I addressed those problems without much difference. I also tried unchecking the option to publish to Fresh, but no difference there.