Lightroom: Lost my settings (french)

  • 1
  • Problem
  • Updated 5 years ago
  • (Edited)
Bonjour,
Les paramètres préétablis à l'importation ont disparu, copyright, correction des objectifs etc...Ce n'est pas très grave car je peux les recréer.
Beaucoup plus ennuyeux, les paramètres de galerie web ont également disparu. J'utilise WSPP de Tim Armes pour mon site web(www.alexandrehec.com), avec plusieurs versions, actuelle et antérieures. Toutes ces versions ont disparu des modèles utilisateurs. Par sécurité, j'ai enregistré la version actuelle en V4bis (voir copie d'écran).
Dans le module bibliothèque, les modèles de version n'ont pas disparu (voir copie d'écran). Je ne sais pas dire quand cela est arrivé ? Peut-être lors de la montée de version 4.4 ?
Comment restaurer ses données ?
Cordialement
Alexandre Hec
Photo of HEC Alexandre

HEC Alexandre

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 5 years ago

  • 1
Photo of Chris Cox

Chris Cox

  • 20280 Posts
  • 813 Reply Likes
>> translated

Hello,
The preset settings import disappeared, copyright, lens correction etc ... It is not very serious because I can recreate them.
Much more annoying the settings for web gallery also disappeared. I use WSPP Tim Weapons for my website (www.alexandrehec.com), with several versions, current and past. All these versions have disappeared from user models. For safety, I recorded the current version V4bis (see screenshot).
In the Library module, model release have not disappeared (see screenshot). I can not say when it happened? Maybe when upgrade 4.4?
How to restore data?
Regards
Photo of HEC Alexandre

HEC Alexandre

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
Hi Chris,
How can we proceed to solve these points ?
Rgds
Alex