Lightroom: Unable to export video

  • 1
  • Problem
  • Updated 5 years ago
  • (Edited)
I have used some VSCO presets to grade video footage for a short film I filmed with a Canon 5D II, and it looks great in the programme etc but when I hit export it doesn't work at all.
No matter which video format (H.264/DPX) I select to export to it doesn't work (unless I select original, but of course that just exports it without any of the edits I wanted). Even when I trim the clip down to 5 seconds and set it to export at low it doesn't even go!

Occasionally when I hit export it opens up a window unrelated to Lightroom about Auto-Tune VST expiry.
I deleted this a while ago, I found this when I tried to search for it in the library:
"-------- Plugin Loading Log ------------
Loading /Applications/Adobe Photoshop Lightroom
The registry tells us to cache so the plugin will be loaded from the cache.
Loading from the registry...
The plugin has a PiPL.
The plugin was successfully loaded from the registry.

Loading VST plugins...

Scanning for the following file types: *.vst

Scanning /Library/Audio/Plug-Ins/VST and sub-directories
Loading /Library/Audio/Plug-Ins/VST/Auto-Tune_Evo_VST.vst
Loading from disk..."
However, this file: /Library/Audio/Plug-Ins/VST/Auto-Tune_Evo_VST.vst is not there when I look for it personally!
I did have Antares Auto-tune on my computer at one time, but that's since been deleted...Could this be anything to do with it?

Does anyone have any idea?
Photo of Freddy Tennyson

Freddy Tennyson

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes

Posted 5 years ago

  • 1
Photo of Everett Molony

Everett Molony

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
It's the beta & hasn't been fixed. Check the disclaimer.