Lightroom: 3.6 RC: my publish services keep disappearing

  • 3
  • Problem
  • Updated 6 years ago
  • (Edited)
Is it because I've been bad? or is there a bug in Lightroom?

Restarting Lightroom gets 'em back.

Note: I am developing a publish service that has constant bugs - still, they shouldn't disappear...

Lightroom version: 3.6 RC [788152]
Operating system: Windows 7 Ultimate Edition
Version: 6.1 [7601]
Application architecture: x64
System architecture: x64
Physical processor count: 4
Processor speed: 3.4 GHz
Built-in memory: 7934.1 MB
Real memory available to Lightroom: 7934.1 MB
Real memory used by Lightroom: 850.4 MB (10.7%)
Virtual memory used by Lightroom: 822.1 MB
Memory cache size: 102.9 MB
System DPI setting: 96 DPI
Desktop composition enabled: Yes
Displays: 1) 1920x1200, 2) 1920x1200
Photo of Rob Cole

Rob Cole

  • 4831 Posts
  • 384 Reply Likes

Posted 7 years ago

  • 3
Photo of Becky Sowada

Becky Sowada, Adobe Employee

  • 508 Posts
  • 105 Reply Likes
I have not seen this issue. can you provide any more details on how to get it to happen consistently?
Photo of Rob Cole

Rob Cole

  • 4831 Posts
  • 384 Reply Likes
No pattern yet - may be related to losing right-click - please standby...

Happens every hour or two -ish...
Photo of Rob Cole

Rob Cole

  • 4831 Posts
  • 384 Reply Likes
Sometimes, a bug in a plugin upon loading can make the entire Publish Service UI section disappear. Sometimes it does what it's supposed to (just disables the plugin). Not sure why when it does what...



This reply was created from a merged topic originally titled
Lightroom: Sometimes, a bug when loading a plugin will make the entire Publish Service UI section disappear..
Photo of Rob Cole

Rob Cole

  • 4831 Posts
  • 384 Reply Likes


Sometimes they're there, sometimes not...

No rhyme nor reason that I can see.

This reply was created from a merged topic originally titled
Lightroom: LR 4.1 RC2: Publish services disappear..
Photo of Rob Cole

Rob Cole

  • 4831 Posts
  • 384 Reply Likes
One way to replicate:

1. Edit settings of publish service.
2. Click plugin manager button.
3. reload a plugin (any plugin)

Gone. - right?

To get back, go directly to plugin manager (exit the publish service settings dialog box) and reload a plugin (any plugin).

win7/64, Lr4.3RC1

Rob