Lightroom import doesn't complete

  • 2
  • Problem
  • Updated 2 years ago
I am having a problem where CC lightroom import starts to work, but the progress bar will stay (for days) and never reach 100%.

Anything I can look at to fix this?  What other info would be good to debug it?
Photo of Bryce Johnson

Bryce Johnson

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 2 years ago

  • 2
Photo of Simon Chen

Simon Chen, Principal Computer Scientist

  • 1417 Posts
  • 437 Reply Likes
It looks like the import process got hung. Does it work if you import in smaller batches so that you can isolate the problematic file?
Photo of Bryce Johnson

Bryce Johnson

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
It seems that even importing one file, it will import it and not complete.  I'll have to hit X to get out of the import progress.  That file will be imported.  

On larger batches of 25 it seems mostly they get imported but then it will not complete.

Is there a log or something that would be helpful to look at?
Photo of Bryce Johnson

Bryce Johnson

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
Still busted, created a new catalog and stuff seems to have imported fine into that.  Don't really want to blow away the old catalog and start a new one.
Photo of Simon Chen

Simon Chen, Principal Computer Scientist

  • 1417 Posts
  • 437 Reply Likes
Hi Bryce, do you mind zip up the catalog and share it somewhere on the web and send me ( sichen at adobe dot com) the link? I can help investigate?

You can also help by following https://forums.adobe.com/thread/925598 to see if you can generate any traceback debug info and share the traceback log. Thanks