Lightroom Classic v8.3 Video Publishing Broken

  • 1
  • Problem
  • Updated 1 year ago
Merged

This conversation has been merged. Please reference the main conversation: Lightroom Classic CC 8.3: Video export in "Original" format fails

Since the update to v8.3 Lightroom refuses to publish video. There is no error, it just skips over them. I've tried different publishing services and am using the "Original, unedited file" option. I've reverted to version 8.2.1 since video publishing is critical to my workflow. 
Photo of Terra Callista

Terra Callista

  • 6 Posts
  • 2 Reply Likes

Posted 1 year ago

  • 1
Photo of Smit K

Smit K, Employee

  • 276 Posts
  • 142 Reply Likes
HI Terra,

What Publish service do you use?

Also, could you share your OS details and what is the format of the video?

Thanks
Smit
Photo of Terra Callista

Terra Callista

  • 6 Posts
  • 2 Reply Likes
Windows 10, I use a plugin and originally reported the issue to the author, he suggested I try the built in export to Hard Drive publish option which I did and it still did not export video. I also found that Exporting without a publish service (to the Hard Drive) does not work either. The video's are all mp4, a mix from my phone as well as a Panasonic camera.
Photo of John R. Ellis

John R. Ellis, Champion

  • 5123 Posts
  • 1452 Reply Likes
Merging with another bug report

Please reference the new conversation here: Lightroom Classic v8.3 Video Publishing Broken (merging)

This conversation is no longer open for comments or replies.