Lightroom iOS: "the photo failed to load" on iOS after sync from Classic

  • 1
  • Problem
  • Updated 3 weeks ago
  • In Progress
  • (Edited)
For some of images synced from Lightroom classic CC, I'm unable to edit them in  Lightroom CC iOS app - I get the following error "the photo failed to load" error code A100006 - I cannot pinpoint what is 'different' about these images that give me this error in iOS.



Using Mac OS 10.11.6

Lightroom Classic CC 7.4

iOS 11.4

Lightroom iOS app 3.3.0

Photo of michael.maslen

michael.maslen

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 4 weeks ago

  • 1
Photo of michael.maslen

michael.maslen

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes
Photo of Rikk Flohr

Rikk Flohr, Official Rep

  • 3444 Posts
  • 619 Reply Likes
Michael,

To help us diagnose your issue, could you create an album called "for AdobeDebug" and copy a single image into the album? Let me know when done and I will advise engineering to have a look. 
Photo of michael.maslen

michael.maslen

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes
Let me know you have any issues seeing that album I created
(Edited)
Photo of Rikk Flohr

Rikk Flohr, Official Rep

  • 3444 Posts
  • 619 Reply Likes
The engineers are looking at it.  Thanks
Photo of michael.maslen

michael.maslen

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes
I have created an album as requested with one example image that is causing the above error. I can verify I can see that album and the image (that fails) from Lightroom iOS.
Photo of Rikk Flohr

Rikk Flohr, Official Rep

  • 3444 Posts
  • 619 Reply Likes
Michael, it appears this is an image from an Epson scanner. Is there any chance you could share the original with us?  Send the image to: 
Photo of michael.maslen

michael.maslen

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes
It’s been emailed let me know when you receive it
Photo of michael.maslen

michael.maslen

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes
Some scanned images are fine - ie they show up correctly in iOS, some do not. nonetheless I can email the image to you.
Photo of Rikk Flohr

Rikk Flohr, Official Rep

  • 3444 Posts
  • 619 Reply Likes
Thanks. Got it.
Photo of Rikk Flohr

Rikk Flohr, Official Rep

  • 3444 Posts
  • 619 Reply Likes
Michael,

We were able to duplicate the issue using your file. The team is looking into it. Stand by!
Photo of michael.maslen

michael.maslen

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes
Ok thanks for all your help :)
(Edited)
Photo of michael.maslen

michael.maslen

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes
Anything further as yet - am keen to have this resolved
Photo of Rikk Flohr

Rikk Flohr, Official Rep

  • 3444 Posts
  • 619 Reply Likes
Michael, thank you for reporting this and sending in the file. The team has identified the issued and a bug has been filed in our system. We are working on a fix for an upcoming release. No ETA. 
Photo of michael.maslen

michael.maslen

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes
What exactly is the cause of the problem?