Lightroom Classic: Only exports one photo even though I have selected 10 photos

  • 3
  • Problem
  • Updated 4 days ago
  • Not a Problem
  • (Edited)
I selected 10 photos to be exported to a folder on my hard drive but only one photo gets exported at a time. This did not happen until I upgraded to LightRoom Classic CC.
Photo of Ken Sparks

Ken Sparks

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 2 years ago

  • 3
Photo of Ken Sparks

Ken Sparks

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
I just closed LightRoom and then re-opened it and the export feature works now to export all selected photos.
Photo of Rick Spaulding

Rick Spaulding, Champion

  • 564 Posts
  • 235 Reply Likes
oops! Out posts overlapped! Glad to hear it's working!

Cheers!
Photo of Rick Spaulding

Rick Spaulding, Champion

  • 564 Posts
  • 235 Reply Likes
Hi Ken,

Would you try that again and please confirm that you see "Export 10 Files" at the top of the export dialog window?

Like this:

Photo of Sean Zimmerman

Sean Zimmerman

  • 1 Post
  • 1 Reply Like
I have the same issue and when I try to re export it says that I will be overlapping with other photos that exist in the location but those photos aren't there
Photo of Anour Esa

Anour Esa

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
I have the same exact thing happen, and it clearly says all are selected, but when the export finishes, only the first photo in the selection shows up. I then will restart lightroom and sometimes my computer, and then the photos show up sometimes. I feel like this is a Finder problem (I'm on a Mac) or possibly communication between LR and Finder. Any help is much appreciated.
Photo of Ryan Harrington

Ryan Harrington

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
Having the same problem after upgrading to Lightroom Classic on MacOS. I highlight 34 photos to export as JPGs. The process starts and says that it's exporting 34 photos as the progress bar in the upper left slowly moves as usual. When the process finishes, only one JPG shows up in the folder.
Photo of Rikk Flohr

Rikk Flohr, Official Rep

  • 6253 Posts
  • 1391 Reply Likes
What OS are you using?
I just tested 16 images in Lightroom 9.0 Mac OS 10.14.6 and got 16 JPGs back.  It would be helpful for you to post a screenshot of your Export dialog so we can try to mimic your settings. 
Photo of colin.purrington

colin.purrington

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
I had this problem but it somehow resolved itself after restarting, so perhaps Finder-related as mentioned by others. Could also have been fixed by an update in either OS or Lr. Currently I'm at Mac OS 10.15 and Lightroom Classic 9.0 but I'm unsure of exactly what I had when problem occurred.