Lightroom Classic: Group mail

  • 1
  • Problem
  • Updated 5 months ago
  • Not a Problem
  • (Edited)
Group Mail in Lightroom. I can create a group but when I enter the name in the send to field I get a message that the name does not exist.
Photo of Steve Jones

Steve Jones

  • 10 Posts
  • 1 Reply Like

Posted 5 months ago

  • 1
Photo of Rikk Flohr

Rikk Flohr, Official Rep

  • 7535 Posts
  • 1726 Reply Likes
Photo of Steve Jones

Steve Jones

  • 10 Posts
  • 1 Reply Like
Hello, Yes I have tried> I have managed to make the group which appears in the address book. However when I type the name in to:  section then I get a message that the address does not exist. Should there be a character after the group name?  Thanks Steve

Photo of Rikk Flohr

Rikk Flohr, Official Rep

  • 7535 Posts
  • 1726 Reply Likes
Is it a name or an email address you are typing?  Does an Email address work?
Photo of Steve Jones

Steve Jones

  • 10 Posts
  • 1 Reply Like
the email addresses all work. When I put them in a group for example "club" they are all added ok. However when I put club in the " To" section of the mail I get a message that club does not exist.  Thanks For your help
Photo of Rikk Flohr

Rikk Flohr, Official Rep

  • 7535 Posts
  • 1726 Reply Likes
How are you creating this group? Can you give me step-by-step?
Photo of Steve Jones

Steve Jones

  • 10 Posts
  • 1 Reply Like
Think I have found the solution: We were typing the group name in the to: box but should have gone to the address box and scrolled down to the group we had made and then selected it and pressed ok. The group addresses then appear in the to: section. We thought when we typed the group name in the to: box it would find it in the address box as it would do with a normal email address. Steve