Lightroom CC Mobile: Gray Boxes Instead of Photos

  • 1
  • Problem
  • Updated 10 months ago
  • (Edited)
About 99% of my previews aren't showing up most of the time and I just have gray boxes. Then when I click on one of the random gray boxes to try to guess what photo I was looking for it takes like 30 seconds or longer to load if it decides to load at all. All of the images are showing up fine on the PC. It's close to the point that the mobile app is being almost unused.





My Lightroom is updated. Android is up to date. From my research online I have found other people with this problem who are running it on IOS. So I know it's not just acting weird with Android . It starts to work temporary when I switch storage from SD card to the phone sometimes. Reinstalling the app and clearing the cache were also tried. Also rebooting the phone and letting Lightroom being the only app running, because I figured maybe it was a RAM thing. That one also didn't work. I also tried deleting stuff off my phone to free up storage to see if that would do anything, it did nothing.

Please someone have a solution.
Photo of Lifelostsoul

Lifelostsoul

  • 7 Posts
  • 0 Reply Likes
  • Frustrated

Posted 10 months ago

  • 1
Photo of Antoine Hlmn

Antoine Hlmn

  • 625 Posts
  • 154 Reply Likes
Photo of Rikk Flohr

Rikk Flohr, Official Rep

  • 6001 Posts
  • 1322 Reply Likes
Lifelostsoul,

Are you still seeing his issue?
Photo of Lifelostsoul

Lifelostsoul

  • 7 Posts
  • 0 Reply Likes
Yes, I'm still getting this issue.
Photo of Rikk Flohr

Rikk Flohr, Official Rep

  • 6001 Posts
  • 1322 Reply Likes
Lifelostsoul,

If you go to http://lightrooom.adobe.com and log in with the same Adobe ID you are using on your LIghtroom CC for mobile device do you see thumbnails or empty boxes?
Photo of Lifelostsoul

Lifelostsoul

  • 7 Posts
  • 0 Reply Likes
In the Lightroom on the browser they work pretty fine and they also are perfectly fine on Lightroom CC on the PC. I am only having the issue for the phone.