Get system error when trying to access forum

  • 1
  • Problem
  • Updated 3 months ago
I am a new Lightroom user. As soon as I try to open any adobe forum link (e.g. https://forums.adobe.com/thread/2482495)

I get error:
System Error 
We're sorry but a serious error has occurred in the system.

Its asks me to login and I get above error post login. Please check the issue asap

Photo of vaibhav chauhan

vaibhav chauhan

  • 8 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 3 months ago

  • 1
Photo of Rikk Flohr

Rikk Flohr, Official Rep

  • 4286 Posts
  • 816 Reply Likes
Would it be possible to provide a screen grab of the error message?
Photo of Rikk Flohr

Rikk Flohr, Official Rep

  • 4286 Posts
  • 816 Reply Likes
If you type in http://forums.adobe.com/ will that open for you?
Photo of vaibhav chauhan

vaibhav chauhan

  • 8 Posts
  • 0 Reply Likes
No. I get same error as above.
Photo of vaibhav chauhan

vaibhav chauhan

  • 8 Posts
  • 0 Reply Likes
Any update Rikk?
Photo of Rikk Flohr

Rikk Flohr, Official Rep

  • 4286 Posts
  • 816 Reply Likes
It is likely to be either a browser or security issue local to your machine. Both the link I gave you and the link you posted are working here on Mac and Windows in Google's Chrome browser.  Have you tried a different browser? Reviewed your security settings?
Photo of vaibhav chauhan

vaibhav chauhan

  • 8 Posts
  • 0 Reply Likes
Tried clearing cache/cookies, different browsers. Nothing works.

Another user faced same issue and his user acc was corrupt. I guess, its same for me.

https://feedback.photoshop.com/photoshop_family/topics/system-error-attempting-to-access-forums-adob...

Photo of Jeffrey Tranberry

Jeffrey Tranberry, Sr. Product Manager, Digital Imaging

  • 14551 Posts
  • 1895 Reply Likes
Try clearing cookies and cache for the Adobe.com domain.
Photo of vaibhav chauhan

vaibhav chauhan

  • 8 Posts
  • 0 Reply Likes
Tried that. Didn't work. Jeff, here is similar post on which you commented. It was issue with the that user account. I guess, its same for me.

https://feedback.photoshop.com/photoshop_family/topics/system-error-attempting-to-access-forums-adob...