Get Photos from Camera only works right after starting Bridge

  • 1
  • Problem
  • Updated 11 months ago
If I click Get Photos from Camera (either icon or drop-down) right after I have started Bridge, everything works fine.

But if Bridge has been open for a while, when I click on either of these to get more photos -- nothing happens. The click is totally ignored and the dialogue box for import never appears. This isn't a freeze since I can continue to work in Bridge, it is like the click never occurred.

If I close Bridge and reopen it, I can import photos from my camera and/or card.

Windows 10 version 1709 (also happened in the previous version but I was hoping it would be fixed with this new version of Bridge)
Photo of Carl Douthit

Carl Douthit

  • 52 Posts
  • 26 Reply Likes

Posted 11 months ago

  • 1
Photo of Avinash Kumar Singh

Avinash Kumar Singh, Employee

  • 26 Posts
  • 7 Reply Likes
Thanks for your feedback .Please upgrade to latest bridge version via adobe Creative Cloud and  let us know if you face similar problem with the latest bridge version.

Thanks,
Avinash
Photo of Carl Douthit

Carl Douthit

  • 52 Posts
  • 26 Reply Likes
I am using Adobe Bridge CC 8.0.0.262 x64 and the problem has occurred under that version (yesterday, in fact).

I routinely check for App Updates and apply Bridge updates as soon as they are available. Both the Creative Cloud app and the "Updates" link in Bridge have been indicating that there are no updates to this version of Bridge CC.