For Pete's Sake

  • 5
  • Problem
  • Updated 1 year ago
I'm getting tired of Adobe's continued ineptitude with each release of Lightroom.  In this release of LR classic I've had these issues in the last two hours on my PC:

1.  The map keeps flipping to world mode even though there's nothing wrong with my internet connection.  Seriously guys, this has been a problem for I don't know how many releases.  

2.  I can't delete all the files I have refined on the first attempt.  No other programs had any files locked.  Again, this is a long time problem.

3.  Every now and then I can't get a sharp rendition of an image.  This is serious as I could delete the image becasue it is soft.  Fortunately I know this is a LR problem (a race condition I suspect) so I don't use LR to make these decisions.  Thanks a lot.

4.  A new one: when I switch from the library to develop I get a blank center area - nada.  Not all the time but once in a while.  The "fix" is to restart LR.

I'm not interested in work-arounds or sleuthing.  I just want the d**n software to work.  So how about putting some competent resources into this instead of this amateur hour comedy we've been enduring.  I have to say that you've turned someone that truly loved lightroom into a pissed off customer looking for alternatives.

Let's see some love for LR.
Photo of Rory Hill

Rory Hill

  • 242 Posts
  • 35 Reply Likes

Posted 1 year ago

  • 5
Photo of Michel DELFELD

Michel DELFELD

  • 247 Posts
  • 33 Reply Likes
I can't help you, working on a Mac with MacOS HighSierra 10.13 and no problem at all.

Perhaps have a look to your graphic processor
Photo of Assaf Frank

Assaf Frank

  • 148 Posts
  • 46 Reply Likes
I have the same issues on my machine. Windows 10 i7 5960X 4K monitor. Nvidia 980To with the latest drivers.