Express Organizer Upload Problem

  • 1
  • Problem
  • Updated 6 years ago
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Removing Photoshop.com service category

I am now having problems uploading pictures using Express Organizer. The photos have been edited in Photoshop Elements 10 and are coming from my hard drive. After I log in to Photoshop.com and use the same upload sequence as I have in the past.....the photos do not show up in the selected gallery. Instead the picture box is gray with a 'photoshop' symbol in the middle. If I go to edit, the photo is visible and will edit, but upon saving it reverts to the same gray box.
Photo of Fenton Sue

Fenton Sue

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 6 years ago

  • 1
Photo of Amreek

Amreek, Employee

  • 160 Posts
  • 6 Reply Likes
What is the extension of photographs you are trying to upload?
Are they jpegs or some raw format?
Photo of Fenton Sue

Fenton Sue

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
They are jpegs. The photos I have at bumbie.photoshop.com were loaded a few months ago without any problems.
Photo of Amreek

Amreek, Employee

  • 160 Posts
  • 6 Reply Likes
Ideally if your are able to edit a photo, it should also show up correctly in organizer (and not the gray icon)

Can you try clearing your flash cache from here http://www.macromedia.com/support/doc...

Then try re launching the organizer and see if the images show up.

If that still doesn't work please post a link to that specific image and ill get it checked as to what is causing this issue.

This conversation is no longer open for comments or replies.