Lightroom Classic: Error dynamic link - imported video

  • 1
  • Problem
  • Updated 9 months ago
  • (Edited)
Any one could help me about of error dynamic link? The video does not imported. Many thanks
Photo of Marcello Kawase

Marcello Kawase

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 9 months ago

  • 1
Photo of Rikk Flohr

Rikk Flohr, Official Rep

  • 7541 Posts
  • 1728 Reply Likes
A few questions to help us diagnose your issue Marcello:

What is your installed version number of Lightroom?
What is your OS installed version number?

What is the format of the video you are trying to import?
Would it be possible to post a screen capture of the error dialog?
Photo of Marcello Kawase

Marcello Kawase

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
Hello Rikk, thanks for your attention. 

The number of Lightroom is 8.4.1
The os is 10.14.6

I try to importing mp4 and mov



I've tried all the possible recommendations I found, uninstalled Creative Cloud, uninstalled Lightroom and re-installed, used Adobe Cleanner Cloud, used the activity monitor to stop dynamic link execution, logged into the firewall and allowed access ... I don't know what to do. I appreciate your help

Photo of Rikk Flohr

Rikk Flohr, Official Rep

  • 7541 Posts
  • 1728 Reply Likes
What camera created the movie files? Were the files edited in any other software?
Photo of Marcello Kawase

Marcello Kawase

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
I created the files .mov with a D800 and mp4 a iPhone 6, in Quicktime is work fine. Dont work in adobe Bridge too.
Photo of Rikk Flohr

Rikk Flohr, Official Rep

  • 7541 Posts
  • 1728 Reply Likes
Do you have a sample video you could share with me so that I could test?