CAMERA DOESN'T WORK, LOST PHOTOS

  • 1
  • Problem
  • Updated 8 months ago
Lightroom Mobile is my favorite app. I was disappointed there was not a release for the iPhone 11 Pro, but whatever.

But now I'm furious because if I take an "AUTO" photo, half the time the shutter press blinks the screen like it's taking a photo, BUT IT'S NOT ACTUALLY TAKING A PHOTO.

The only way you can tell is that the thumbnail area doesn't change to a new photo. Most of the time that area is blank now, btw, another bad bug.

I don't think I've ever used all caps like this before but there has got to be times where it is justified, and this is one. Several precious memories lost forever. I'm so pissed.

I can fix the issue by taking HDR photos for everything. That seems to work reliably, so far.

I get that it's probably complicated to update for a new phone and OS, but at least put out a minor update for iOS 13 for bug fixes. These updates come from Apple every year like clockwork. Adobe is supposed to be a company for professionals. 

iPhone 11 Pro Max
iOS 13.1.3
Lightroom Mobile 4.4.1
Photo of Aaron Kovalchik

Aaron Kovalchik

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
  • furious

Posted 9 months ago

  • 1
Photo of Rikk Flohr

Rikk Flohr, Official Rep

  • 7541 Posts
  • 1729 Reply Likes
I am having no issues with image capture via the Lightroom Camera app in the Lightroom Mobile app. I also use an iPhone 11 Pro Max and have installed 4.4.1 and iOS 13.1.3 as well. We don't have large numbers of reports of this not working so I am suspicious you may have a bad install. 

If you are synced, you should try to reinstall the app and see if the behavior settles down.