Lightroom 4: Problems with subdirectory creation and Image Moving

  • 2
  • Problem
  • Updated 6 years ago
  • (Edited)
MAJOR Problems * 2
LR4 will not allow creation of a sub directory from within program (Error is "File does not exist:)
2- Twice now when i have wanted to move files, LR has selected more files than expected (once, my ALL the images in my entire catalogue (9000) ended up in 1 directory
The same thing just happened but I caught it and cancelled - LR did NOT reverse the action even tho the move was cancelled almost immediately. I have had more problems with LR4 than ever before with any Adobe product and I am not a happy puchaser.
Photo of Michael Molloy

Michael Molloy

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 6 years ago

  • 2
Photo of damber


  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
I've had pretty much the same thing.. trying to move a folder with a few hundred images to another drive using lightroom (which worked perfectly in v3.x), and after it 'finished' I had no image files in *either* location, just an empty folder. This happened 3 times before I noticed the thumbnails showing the missing source files, and followed up with a test moving a folder with two images in back and forth, which was even more flakey - it reported success in moving the folder and images, and refreshed the screen (horrible btw), and looking at the source folder noticed the files were missing again. I can move files on the local machine between folders seemingly ok, though this is usually a handful at a time, not by folder.

This is an horrific and severely damaging bug... I have lost nearly 800 images.