Revel: Album appears empty when shared in the browser

  • 1
  • Problem
  • Updated 6 years ago
  • (Edited)
I have an Album "1963" on my mac. It contains multiple pictures. When I click Share, View in Browser - the browser screen states "There are no photos in this Album". All of the rest of my Albums display correctly.
Photo of David Dilley

David Dilley

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 6 years ago

  • 1
Photo of Chris Cox

Chris Cox

  • 20280 Posts
  • 813 Reply Likes
Which product are you using?
Which version?

Which OS version?

Which browser is having this problem?
Photo of David Dilley

David Dilley

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
Adobe Revel from the Mac App Store (the most current version), OS X 10.7, Safari. Also the problem album is the 1st one in my Library.
Photo of Don Day

Don Day, Employee

  • 56 Posts
  • 1 Reply Like
David,

What happens if you use the 'Copy Link' command in Revel, open a new browser Tab, and paste the link? Do you get the same response then, too?

You might also try clearing your browser cache, just to see if that helps.
Photo of David Dilley

David Dilley

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
I have worked around the Bug. I created a new Album '1962', imported the images again into '1962', removed all images from '1963', deleted '1963', & then renamed Album '1962' to '1963'. On my wife's Mac she can now see the images in '1963'.
Photo of Chaya Sudindrakumar

Chaya Sudindrakumar

  • 11 Posts
  • 0 Reply Likes
David,

Great! If you see this happen again please let us know. We would be happy to assist you.

-Chaya
Revel Team Member