Conversations

Conversations 1 - 20 of 29
Photo of dieter fries
Lightroom Classic: Images not sharp unless I zoom in and out
if I go from one image to the next in the library or development module they often are not sharp unless I zoom in and out. It does not ha...
  • 11 me toos
  • 11 replies
  • Problem
  • In Progress
Photo of Bruno Guerreiro
Lightroom Classic 8.0: Low quality 1:1 previews in library
I’ve updated my Lightroom classic cc to the latest 8.0 version and have had a series of issues with the quality of the previews.All my ph...
  • 2 me toos
  • 4 replies
  • Problem
Photo of Kaffeesegler
Lightroom: Keywords don't sync between CC and Classic
Keywords do not sync correctly: When added on the mobile app (iOS), they do not appear in LR classic and not in LR Web (I deleted the new...
  • 65 me toos
  • 30 replies
  • Idea
Photo of Sven Kohle
Lightroom 7.3.1: Often not updating rendering in full res in develop module
It happens very often (but not always) in develop module: Image quality is not updated correctly (full res rendering) when modifying sett...
  • 7 me toos
  • 17 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Emile Gregoire
Camera Raw/Lightroom Classic: Banding in previews
When I convert images to B&W, with some of the Adobe-supplied B&W profiles I see a lot of pixelated banding in the sky of standard previe...
  • 4 me toos
  • 5 replies
  • Problem
  • Acknowledged
Photo of AndrewJen
Lightroom Classic 7.3: Crop tool showing last image (GPU on)
Have updated to LR Classic CC 7.3  Develop module when using the crop tool it shows the last image cropped for about 1 second before show...
  • 93 me toos
  • 36 replies
  • Problem
  • Acknowledged
Photo of Justin Elledge
Lightroom Classic: GPU rendering will not complete in Develop Mode at Fit/Fill zoom levels
Using LR Classic CC 7.3, I've encountered a new problem.  When scrolling through photos in the Develop Module, GPU Rendering will not wor...
  • 6 me toos
  • 11 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of AMDphreak
Lightroom Classic CC 7.0 and 7.0.1: Memory leaks and progressive slowness worse than prior version
I have been using LR since LR 3, and have noticed, like everyone else, that it only gets slower and more buggy with every release. I was ...
  • 16 me toos
  • 19 replies
  • Problem
Photo of Anthony Blackett
Lightroom Classic 7.3: Unresponsive after Eject SD Card/USB Drive
This is a reproducible crash that I have found in Lightroom Classic 7.3 running on a Windows 7 Pro 64bit OS Toshiba laptop fitted with a ...
  • 36 me toos
  • 34 replies
  • Problem
  • In Progress
Photo of Sven Kohle
Lightroom Classic: Eject after import not working
Compact Flash card not ejected after import. I have seen same reports from many different versions before - still it worked in earlier LR...
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Problem
Photo of Fred I.
Lightroom CC (Classic) Performance - From a Computer Science Point of View
Like others, I am having a frustrating time with Lightroom editing photos from a performance standpoint. My workflow typically has me cr...
  • 19 me toos
  • 25 replies
  • Idea
Photo of Sven Kohle
Lightroom: Any fix coming to eliminate crashes
Hi Adobe Team, as there are many crash reports since weeks for LR 7.3 - is there anything you can tell us that a solution is in progress...
  • 2 me toos
  • 6 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Sven Kohle
Lightroom Classic 7.3.1: Freezes sporadically in Library Mode when zooming in
LR 7.3.1. freezed one time after zooming into 1:1 view in Library mode. I had used LR 7.3.1 for about 10 min - happy about not crashing ...
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Problem
Photo of Tzvi Roitshtein
Lightroom CC/6: Annoying acceleration flicker glitch
Hi, I just installed Lightroom 6 on my Windows 7 x64 machine. It works just fine, however, after processing picture A (in the develo...
  • 18 me toos
  • 38 replies
  • Problem
  • Acknowledged
  • Archived
  • Merged
Photo of Sven Kohle
Lightroom Classic 7.3: Crashes reproducible with loupedeck in certain use cases
Hi, have lots of crashes with LR 7.3 and new preset handling on iMac 2013, latest HighSierra, with and without GPU acceleration in LR act...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Justin Elledge
Lightroom 4.4 not ejecting card after import
All of a sudden, Lightroom 4.4 is not ejecting cards after import. I used three different card readers, and the problem persists. Also,...
  • 3 me toos
  • 2 replies
  • Problem
  • Archived
  • Merged
Photo of B Fields
Lightroom Classic 7.3: Crash with new presets
After applying one of the new B/W presets, and then zooming in, the app crashes.  Re-opening and zooming agin on same image, usually no p...
  • 4 me toos
  • 9 replies
  • Problem
  • In Progress
Photo of Sven Kohle
import problem in LR 7.3
Just tried to import 76 files from 5DIV. Import hangs, showing gray thumbnails in grid mode, in film strip and black image in loupe mode....
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Problem
Photo of Stephen Hutchinson
Lightroom Classic CC 7.3 Crashes and Other Bugs
Having crashing problems and other issues with the new Lightroom Classic CC 7.3 Problems include: 1) Random crashing, on several differen...
  • 6 me toos
  • 7 replies
  • Problem
Photo of Kenneth Stubella
Lightroom 6.3: Did not eject SD card after import on Windows 10
  • 2 me toos
  • 11 replies
  • Problem