Conversations

Photo of Adam Rubinstein
Lightroom: Canon 5D Mark IV SD card doesn't import with ratings
I've noticed over the last month that images from the SD cards used in my 5D4 don't import with star ratings. Images imported from the CF...
  • 2 me toos
  • 4 replies
  • Problem
Photo of Lex van Oorspronk
Lightroom: Does not remember last export location (Mac)
When I export photos from Lightroom, it always chooses an old location, not the location I exported to the last time. In previous version...
  • 6 me toos
  • 10 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Mervin Lee
Camera Raw/Lightroom: 5D Mark IV "Camera Standard" Rendering vastly different from previous Canon profiles
I have noticed that the new Canon Standard profiles for the 5D Mark IV are very different (less saturated, less red, different curve etc)...
  • 6 me toos
  • 6 replies
  • Problem
Photo of Dominik Magdziak
Lightroom Classic CC: Getting Slow on macOS
The past few updates for the standalone (7.x) software for Lightroom has been progressively getting worse. In the latest update, it was s...
  • 2 me toos
  • 6 replies
  • Problem
Photo of Adam Rubinstein
Lens Correction problems with Sigma lenses?
About two weeks ago, my 5DIV suddenly died and went to Canon for repair. I got it back, and now LR can't identify Sigma lens profiles. It...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem
Photo of Adam Rubinstein
Lightroom: Starring one photo in survey mode stars all photos
Hi all, I couldn't find this posted already, but you champions of these forums seem to have a superior way of searching, so please fold ...
  • 1 me too
  • 4 replies
  • Problem
Photo of Adam Rubinstein
Index Numbers don't show on compact cells in Grid View
Since updating to macOS Sierra (actually, beta testing it all summer), Index Numbers have disappeared in compact cells in Grid view. This...
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Problem
  • Archived
  • Merged
Photo of Adam Rubinstein
50mm Sigma ART lens misidentification
Starting in CC 2015.2, and continuing in the 2015.3 release, LR 100% consistently misidentifies my Sigma 50mm 1.4 ART lens as a Zeiss Mil...
  • 2 me toos
  • 2 replies
  • Problem