Skip to main content
Adobe Photoshop Family

2 Messages

 • 

90 Points

Thu, Aug 14, 2014 3:56 AM

Photoshop Yosemite (MacOS 10.10) Beta Cloning Problem

Just upgraded to the Beta version of OSX Yosemite and the clone preview function is not working. It also doe not give me a progress bar either and just sits there looking stupid. Going to have to downgrade back to Mavericks as I do a ridiculous amount of cloning with PS.

Please! Any help?!

Video Example here -> http://youtu.be/GwTqHQahsAc

Responses

15.1K Messages

 • 

195.8K Points

6 years ago

Please report this to Apple so they can fix it before releasing MacOS 10.10.

2 Messages

 • 

90 Points

6 years ago

I just did...

1 Message

 • 

62 Points

6 years ago

Apple says it Photoshop problem they knew about update for a while

15.1K Messages

 • 

195.8K Points

Not a known problem that I know of. And so far most of what we're seeing go wrong in MacOS 10.10 are pretty obvious bugs in the OS.

Adobe Administrator

 • 

14.6K Messages

 • 

283.3K Points

6 years ago

Are you using a Wacom tablet?

Sr. Product Manager, Adobe Digital Imaging

1 Message

 • 

62 Points

6 years ago

I wasn't using a Wacom tablet and this happened to me with the Yosemite BETA!

If this is happening on the full release then shame on both Apple and Adobe for not addressing it.

I formally reported the bug.

Downgrading from Yosemite to Mavericks was a NIGHTMARE! I still haven't upgraded the full version of Yosemite and it looks like I won't be any time soon.