Skip to main content
Adobe Photoshop Family
SR

3 Messages

 • 

90 Points

Sat, Nov 21, 2020 6:38 PM

Solved

Photoshop: Colours Way Off running Catalina. They're fine in Mojave and High Sierra

I got a new iMac that had Catalina installed. Since using this new computer, any images I print in PS and LR are way off in colour. I printed the same images from my laptop running High Sierra and the colours are fine. I tried to find the Mojave installer download and found a file called "macOSUpdCombo10.14.6.dmg. Is this the Mojave installer? I came across an article that said you could install Mojave within Catalina but can't find it now. Does anyone else have this problem? Is there a work around?

Responses

Official Solution

256 Messages

 • 

6.1K Points

12 days ago

You typically simply have to reinstall the printer in the system preferences and make sure to have the latest driver installed. There is absolutely no reason to go back to Mojave which is getting so old that soon you won't get any security updates for it anymore so not advisable to stay on that version

Champion

 • 

3.2K Messages

 • 

56.7K Points

12 days ago

Instead of trying to run one MacOS inside another, it makes more sense to troubleshoot your Catalina settings. There is no reason why Photoshop would not be able to print well on MacOS Catalina. Check your printer driver. MacOS sometimes installs a simple AirPrint driver rather than the full printer driver, so you may have to go to the website of your printer manufacturer, get the latest drivers and install these again.

Johan W. Elzenga,

http://www.johanfoto.com

3 Messages

 • 

90 Points

12 days ago

Hi Johan. I did download & reinstall the print drivers. I just talked to Geek Squad at Best Buy & they said running both OS is a pain in the butt. I think I will erase the HD & install Mojave. This seems like the last resort but I've tried everything else I could think of. If you have any other suggestions I would love to hear them. Thank you!

3 Messages

 • 

90 Points

12 days ago

I reinstalled the print drivers again after several attempts and it finally worked! Thank you so much for your comments. It saved me a lot of grief!