b54m7zgx9viyu's profile

4 Messages

 • 

104 Points

Wed, Nov 14, 2018 2:18 AM

Lightroom CC: Problem on export

Hello,
Past few monthes, when exporting pictures on Lightroom CC, there is a involuntary translucent square element in about 1 photo per 100 pictures.
See attached.

Does anyone face the same problem happen?

This conversation has been merged. Please refer the main conversation:

Lightroom Classic: Red and blue artifacts randomly appear on previews and exported photos

Responses

Adobe Administrator

 • 

15.9K Messages

 • 

295.3K Points

2 y ago

Was this file edited in Photoshop? Or only Lightroom?

Sr. Product Manager, Adobe Digital Imaging

4 Messages

 • 

104 Points

Only Lightroom on iPad Pro

7 Messages

 • 

162 Points

2 y ago

I am experiencing this exact same bug on the iOS and macOS apps, as documented extensively here: https://forums.adobe.com/thread/2560181

4 Messages

 • 

104 Points

Thanks. It's totally same situation as me. I really hope that the bug will be fixed asap:(

7 Messages

 • 

162 Points

Me too. It’s made Lightroom unusable since it corrupts the images and every photo must be checked upon saving to make sure there aren’t red artifacts present. That it happens on both macOS and iOS is telling that it’s not hardware specific.

5 Messages

 • 

132 Points

2 y ago

Shot on an iPhone? I've experienced the same, but only on material shot on an iPhone 8.

7 Messages

 • 

162 Points

No, all the affected photos are from mirrorless cameras and DSLRs.