Skip to main content
Adobe Photoshop Family

3 Messages

 • 

80 Points

Tue, Aug 22, 2017 9:06 PM

Answered

Lightroom: Print module not displaying preview (Win)

Hi, I have problem with my Print module in Lightroom. I can not display any previews in Print module and LR shows me only gray field and LR also does not alow me to export or print pictures from Print module. Otherwise LR works without any problems. I am working with Win10 and LR 6.12. All the drivers on my computer are up to date and I also have the latest version of LR. I had the same problem with LR 4 on the same computer as well. Thank you for any advice. J. Korabek

Responses

238 Messages

 • 

4.1K Points

3 years ago

All your photos are 'missing' - Note the exclamation mark on every film-strip thumbnail.
You will need to re-connect the catalog database with the location of the original files.
http://www.adobepress.com/articles/article.asp?p=2422808
https://helpx.adobe.com/lightroom/help/locate-missing-photos.html

3 Messages

 • 

80 Points

Thank you for answer. Of course, I know about that, it was only example because it should works with only thumbnails as well. I have most of original files on external HDD... because of quite small SSD disk. But the same problem is also when location of original files is correct.

1 Message

 • 

60 Points

Hi,
I have the same problem, I can actually print the photo, but I am not able to SEE it in print module, which is awkward.
Win10/Printer drivers OK/ New Pixma ip7200/ no problem when printing from other apps. But I want from LR and there is nothing in the web regarding this problem.
Please help.

1 Message

 • 

60 Points

Same problem here. Has anyone found a solution?

3 Messages

 • 

80 Points

3 years ago

Thank you for answer. Of course, I know about that, it was only example because it should works with only thumbnails as well. I have most of original files on external HDD... because of quite small SSD disk. But the same problem is also in when location of original files is correct.