morten_erlbeck's profile

2 Messages

 • 

100 Points

Thu, Nov 14, 2019 7:49 PM

Lightroom Classic troubles after upgrade

Hi,

after upgrading Lightroom Classic I've encountered some issues.

At the top left corner the following sync message appeared: "Syncing 6,241 photos" (In other words all my synced photos). Never had any problems with syncing before this upgrade.

In the Collections panel there are some collections, not all, where no photos are shown even though it says to contain photos. (See attached screenshot example.)

In the Folder panel there are folders which shows the following message when trying to open: "No photos in selected Folder". The Folders are greyed out as well. This is the case for three folders of twelve. (See attached screenshot example.)

If you need any more information, please let me know. All help appreciated.


I've been advised to include the first ten lines of the System Info:

Lightroom Classic version: 9.0 [ 201910151439-b660523e ]
License: Creative Cloud
Language setting: en-GB
Operating system: Mac OS 10
Version: 10.15.1 [19B88]
Application architecture: x64
Logical processor count: 4
Processor speed: 2.7 GHz
Built-in memory: 8,192.0 MB
Real memory available to Lightroom: 8,192.0 MB

Attached screenshots:

Responses

2 Messages

 • 

100 Points

2 y ago

I ended up upgrading my old catalog again and this time everything seems to be working fine. I guess the last upgrade ended in a corrupted catalog or something..

Adobe Administrator

 • 

552 Messages

 • 

10.1K Points

2 y ago

We are glad that the upgrade worked fine second time.
I have sent you an e-mail off-list to get your corrupted catalog, so that we can investigate further.

Thanks,
Sunil