Skip to main content
Adobe Photoshop Family
KM
Ken Miracle
75 Points
100 Points
250 Points

23 Messages

 • 

524 Points

Sat, Oct 24, 2020 4:36 PM

Solved

Lightroom Classic: Problem when using copy and paste or sync in develop module with WB changed

My operating system is MacOS Catalina 10.15.7. With the new LRClassic update 10.0. When I change the WB from As Shot to Daylight in the Develop module with the Profile at Camera Standard (Nikon D500 and D850 user) whether I have made other changes to other sections of the basic panel or not and then copy and past to another photo or sync to other photos (same sequence and same camera WB settings) the WB label changes to Daylight in the photos copied to or synched but the sliders (and the setting) do not change. I then have to go to each individual photo copied to or synched to and change wb back to as shot and then to Daylight and then it works although then the preveviews in the thumbnails in the film strip below are erractically slow to resolve. This does not happen if I have just changed the Temp or Tint slider or both but only if I have clicked on the Daylight option. I have tried disabling all plug ins and no change, I have turned of the computer completely and turned it back on etc.. .  

Responses

Champion

 • 

5.6K Messages

 • 

98.2K Points

3 months ago

LR 10.1 fixes this bug.

23 Messages

 • 

524 Points

@John_R_Ellis hope 10.1 gets rolled out soon .... not available yet for me.

23 Messages

 • 

524 Points

Got the update this morning and it works !!! ... update also sped up brush and gradient tool.