Skip to main content
Adobe Photoshop Family

10 Messages

 • 

200 Points

Sun, Sep 23, 2018 2:59 PM

Lightroom Classic: Group Mail addresses not recognized.

Group Mail addresses not recognised. I have made a group in the email section but when I type the name in the to address it does not show.

Responses

Employee

 • 

23 Messages

 • 

402 Points

2 years ago

Thanks for reporting. For better understanding and internal reproducibility , can you please share the detailed steps that you followed. And also the OS and version of LR.

Thank you
Suhas 

10 Messages

 • 

200 Points

2 years ago

Using Lightroom classic version 7.3.1 with Windows Home Premium Version 0.17134 64 bit and Gmail. Started by making a group in the email function  and then tried to use it to send a picture to the group. The group name was not recognised when I typed it into the to: address bar. I rechecked the group by trying to enter it again but I could not as it was already in place. So the group exists ok but not in the address bar or contacts listing. Otherwise mail to a single or multiple entries works fine its just the group function that seems to have a problem.

Employee

 • 

23 Messages

 • 

402 Points

2 years ago

Thank you for the update.I will work on the issue.

Employee

 • 

23 Messages

 • 

402 Points

2 years ago

Hi Steve,
Can you please provide a video of the same, so that we can understand what is exactly happening.

10 Messages

 • 

200 Points

2 years ago

Don't think I can do video .. I could detail the steps I took but it would really just be a repeat of my original mail. Sorry
Steve