Skip to main content
Adobe Photoshop Family

4 Messages

 • 

152 Points

Sat, Jul 11, 2020 8:52 PM

Lightroom Classic 9.3: Image dragging issues

When I repeatedly drag an image from side to side in the Development module zoomed in at 100%, image sometimes kind of jumps back as if my mouse was suddenly moved back. This doesn't happen if I move a box in the Navigator window, and this started after the last update.

Responses

7.9K Messages

 • 

114.4K Points

2 months ago

A few questions for you:

Mac or Windows?
OS version number? 
Type of pointing device?

Do you have a movie showing the behavior? Would it be possible to get one?

Adobe Photography Products
Quality Engineer: Customer Advocacy

4 Messages

 • 

152 Points

2 months ago

Good questions. Latest Windows 10 May 2020 release, version 10.0.19041.329, standard mouse.
I tested my mouse for any sticky buttons, but it has none. And I am positive this began only after the latest LR update. I also have updated my NVidia drivers to the latest version. Youtube link attached. You can me dragging the image from left to right and back, and that image "jumps" back several times.

7.9K Messages

 • 

114.4K Points

2 months ago

Thanks for the information and the video. I am able to replicate what you are seeing and will log a bug for it. 

Adobe Photography Products
Quality Engineer: Customer Advocacy

4 Messages

 • 

152 Points

Hi. So the August update is out, but the issue is still present?

6 Messages

 • 

164 Points

Not solved. :-(

4 Messages

 • 

152 Points

2 months ago

Incredible. Am I the only one got irritated by this? Anyway, glad to help and thanks for cooperation. Would like to hear the status of that bug in the near future, though.

6 Messages

 • 

164 Points

2 months ago


Here same problem, Started with LRC v9.3 Windows 10