Skip to main content
Adobe Photoshop Family

162 Messages

 • 

2.6K Points

Tue, Jul 3, 2018 7:15 PM

Not a problem

Lightroom Classic (7.4): Seems to have lost option to eject card after import

Updated a few days ago, am trying to import images, but optionto eject card after import seems to have disappeared (or is hidden so that I cannotfind it).

Responses

1.6K Messages

 • 

20.4K Points

2 years ago

Not on my Mac; it does so as it always has and can be see:

Author “Color Management for Photographers"

Champion

 • 

3.1K Messages

 • 

56.1K Points

2 years ago

Did you really select a card? That option is not there when you select a drive.

Johan W. Elzenga,

http://www.johanfoto.com

162 Messages

 • 

2.6K Points

2 years ago

I put the card back in, so I could do a screen grab, but this time the checkbox has reappeared. Strange... I believe I might have had to select the card the first time- so that action changes how the program lets or doesn't let you see the option to eject/not eject the card? Huh?

Champion

 • 

3.1K Messages

 • 

56.1K Points

If nothing is selected, then you won’t see the eject option. Even if a card is present and one of the things you could select.

Johan W. Elzenga,

http://www.johanfoto.com

162 Messages

 • 

2.6K Points

In my case, I did select card, and then downloaded card, but option was never present. Weird.

1 Message

 • 

60 Points

2 years ago

i have the same problem, but I see the box for eject after import and it is checked but the card is not ejected.

162 Messages

 • 

2.6K Points

2 years ago

I have update to version 8.2.1 by now, which does not have that issue. Are you still on 7.4, or current version?

I will say this forum log in process still does not work properly with Chrome for Mac though...