Skip to main content
Adobe Photoshop Family

8 Messages

 • 

290 Points

Tue, Oct 14, 2014 12:40 AM

Adobe.com: Redirect loop when logging in to Jive forum

I keep getting a redirect loop when I try to login to forum, on multiple computers. I have tried to clear cookies like some posts have suggested. Still no luck.

Responses

Official Solution

Adobe Administrator

 • 

14.6K Messages

 • 

283K Points

6 years ago

I talked with one of the Jive admins.

Sounds like you need to change/update your screen name. You can change it here:

https://accounts.adobe.com/profile

Sr. Product Manager, Adobe Digital Imaging

39 Messages

 • 

804 Points

Thank you Jeffrey

15.1K Messages

 • 

195.8K Points

6 years ago

Which forum are you referring to?

8 Messages

 • 

290 Points

6 years ago

all adobe forums post login. I can get to them fine but when I try to login none work.

15.1K Messages

 • 

195.8K Points

You're logging in just fine to this forum.

So, again, which forum are you having trouble logging into?

8 Messages

 • 

290 Points

so, again, ALL of the forums :P Probably logged in, but after I log in to adobe via my account, NONE of the forums work and I get: "This webpage has a redirect loop"

8 Messages

 • 

290 Points

just to clarify, even going to https://forums.adobe.com/ after login gives me redirect loop.

15.1K Messages

 • 

195.8K Points

OK, thank you for telling us which specific forum you had problems with.

Unfortunately, I can't reproduce any problems logging into that site - there is no redirect or problem (and yes, I tried inside and outside Adobe).

8 Messages

 • 

290 Points

There are a ton other people that have this exact problem. It's not just me, it's definitely not an isolated problem.

1 Message

 • 

60 Points

6 years ago

Adobe Administrator

 • 

14.6K Messages

 • 

283K Points

Have you tried signing out and back in?
Tried clearing cookies and cache for Adobe.com domains?

Sr. Product Manager, Adobe Digital Imaging

6 years ago

Did Jive offer any explanation as to why? Mainly curious, but also dislike having to change a screen name others know me by, consistently across several forums and social media sites, without some explanation.

Adobe Administrator

 • 

14.6K Messages

 • 

283K Points

Discrepancies between email Ids or screen names between the Jive and the user database causes this issue - such as a user deletes his/her account and re-creates a new one using the same email id.

Sr. Product Manager, Adobe Digital Imaging

2 Messages

 • 

82 Points

4 years ago

This reply was created from a merged topic originally titled Cannot log in to Adobe forums. Get "redirected too many times." Nothing helps.

Cannot log in to adobe forums. Get "redirected too many times." Nothing helps. Changed browsers, Cleared caches. Restarted.

2 Messages

 • 

182 Points

4 years ago

This reply was created from a merged topic originally titled Can't login to adobe forums.

I can't log into the adobe forums. The screen shows I'm signed into adobe.com but after I enter my password to login to the forums I get stuck in a redirect loop. Sometimes I don't even get as far as entering my password, it starts redirecting after I hit the login button. This happens on both firefox and IE.

102 Messages

 • 

2.2K Points

4 years ago

I just found I was unable to access my Forum account yesterday, (and on Memorial Day too, drats).

I got greeted by this message: "System error: We're sorry but a serious error has occurred in the system" with no option to return to the forums.

No network issues since it made no difference whether it was DSL or 4G LTE cellphone.

Customer Care had to wait until today to restore the account, and it even looks like Chris Cox's account got the same deactivation bug. https://forums.adobe.com/people/Chris%20Cox
 
Gene