Skip to main content
Adobe Photoshop Family

Mon, Sep 14, 2020 10:38 AM

Responses

Official Solution

Champion

 • 

5.9K Messages

 • 

104K Points

5 years ago

This should be fixed in the 2015.5 / 6.5 update released today.

Victoria Bampton a.k.a. The Lightroom Queen

www.lightroomqueen.com

Author of Adobe Lightroom Classic - The Missing FAQ and Adobe Lightroom - Edit Like a Pro books.

Employee

 • 

1.7K Messages

 • 

32.4K Points

5 years ago

I could reproduce the bug. Will investigate. Thanks.

For the time being, go to the slideshow module and play from there as a workaround. 

Principal Scientist, Adobe Lightroom

10 Messages

 • 

190 Points

5 years ago

I am suffering this too.

If I open lightroom and it is in the develop module (from the previous use of lightroom) clicking on the triangle for an impromptu slide show gives the message "Video support is disabled". For a work around - just switch to slideshow module, change nothing, switch back to develop and click impromptu slideshow again and it then does the slide show.

The slide show also is still showing the first image shown in a very pixelated form - it looks like an upsized thumbnail image.

1 Message

 • 

62 Points

Just to confirm that Martin Ohye's workaround works for me as well. In fact it works whether you are in the Library or Develop module. Just switching to the Slideshow module and back causes the Impromptu Slideshow to work.
Greets

10 Messages

 • 

190 Points

5 years ago

It is working for me in 2015.5 / 6.5 on Win 10. Thanks.