ricardo_roman's profile

5 Messages

 • 

120 Points

Wed, Mar 13, 2019 9:56 AM

Bridge: Recovering appended keywords that are not appended anymore

Hello every body

Perhaps this issue has been seen but i do not find the thread.
I moved my pictures from one external disk to another external disk and Bridge is not finding anymore the keywords when I do "search". Like if they are not appended anymore.

Si I have manually open each folder with Bridge, then Bridge append  keywords I created with it and I can find them later doing  "search" 
But I have hundred and hundred of folders. I cannot open one by one manually so Bridge could reappend all keywords I created. (With Bridge I only use Bridge to create keywords)

I'm a photographer so I have 8 To of RAW and JPGS of pics.  I cannot believe that I have to open manually all my folders of my 8To collection so Bridge recover the keywords.

Is there something like a refresh or whatever so Bridge re-update ? perhaps  I have not checked an option to automatically append on someplace?

I'm on Bridge CC 9.0.2.219

Thanks in advance

Responses

1.1K Messages

 • 

18.2K Points

2 y ago

Tools->Manage Cache and build a cache for the folders that you are working with.

5 Messages

 • 

120 Points

2 y ago

Thanks for your answer...

it means that no cache was being used or built by default? so each time I changed a drive or reinstalled it the keywords dis-appended themeselves?

This is the second time it happens to me, First time was after a major soft upgrade. I thought was the upgrade.... but then it was simplu because there was no cache built?


5 Messages

 • 

120 Points

2 y ago

I did the cash rebuilt, images  load faster, but the keywords were appened, I still have to open folder by folder so keywords can be recognised and  appended. This is going to be long :(